RX 570 sistem vs GTX 1650 sistem vs GTX 1650S sistem

GTA 5 gibi oyunlarda GTX 1650 kazanıyor her türlü.

Isınma derecelerine göre ve fiyatlarına görede eleştirdim.

GTA 5 zaten NVIDIA da daha iyi optimizasyon sergiliyor BF5 ve RDR2 de 570 daha falza FPS verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam GTX 1650 daha iyi performans sergiler denedim eğer kabullenmiyorsan büyüklük sende kalsın?

Hocam ben çok araştırdım 1650 570'in gerisinde kalıyor zaten NVIDIA o yüzden D6'yı piyasa sürdü fakat bazı oyunlarda eşit yine bazı oyunlarda 570 daha iyi görünüyor.

Hocam ben araştırmadan iki ekran kartını da denedim.

Hocam bakın Teknobiyotik de yapmış testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar GTX 1650 i5 11400 16 GB RAM olan bir sistemim var Valorant'ta kaç FPS alırım?

Ben yaptığımda GTX 1650'nin kazanması peki? Konuyu uzatmayalım lütfen.
Arkadaşlar GTX 1650 i5 11400 16 GB RAM olan bir sistemim var Valorant'ta kaç FPS alırım?
100 fps'den düşmez sanırım

Ben yaptığımda GTX 1650'nin kazanması peki? Konuyu uzatmayalım lütfen.

100 FPS'den düşmez sanırım.

Hocam siz yaptığınıza dair elinizde bir kanıt var mı ben size video atıyorum fark ettiyseniz tüm forum mu yalan söylüyor 1650 vs RX570 yazarak bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…