Satıldı RX 570 sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Üniversiteye başlayacağım için laptop almak adına sistemimi satmayı düşünüyorum.

İstek olursa sistemi kart hariç satabilirim indirim yaparız. Tamir gördüğü için güvenmemekte haklı olabilir insanlar.

ASUS RX570 ROG STRIX 4 GB kart Ensa Bilgisayar tarafından VRAM'leri sıfır parçalarla değiştirilmiş ve lehimleri yenilenmiştir. Lehimleri klasik reballingte kullanılan lehimlerle yenilenmedi bu yüzdendir ki kısa ömürlü değil yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca kendilerini öneririm çok yardımcı oldular zamanında.

Kartın ilk sahibi değilim. Tamir ettirip hayata kavuşturdum.

AOC 24G2U (2 tane küçük çizik var)

i7 4771.
8+4 GB RAM.
ASUS H81-K anakart.
Snowman X4 red fan.
Corsair 4000D temperli cam mid-Tower kasa.
Kasa içinde önde üç, 2'si Dark, biri Corsair 4000D stok model fan olmak üzere egzoz fanıyla beraber toplam 4 fan vardır. Fan çoğaltıcı bulunur.
120 GB James Donkey SSD ve 1TB HDD.
FSP 550V PSU

İki çizik de aşağıda gösterilmiştir. Birisi ekranın sol diğeri ise alt sağ köşesinde bulunuyor. Dikkat edilmeye çabalanmadıkça rahatsız etmez.

Ekran kartı ve monitör hariç kasa fiyatı; 3850
Ekran kartı dahil kasa, monitör hariç fiyatı; 5500
Full; 7000
Monitörü ayrı olarak satmıyorum şu anlık.
Son fiyatlardır

Full sistemi alana TRUST MANTİS GXT232 yi hediye edeceğim.

İstanbul

mail; feedsecure@outlook.com.tr

Son düzenleme:
Dizüstü ile takas düşünürseniz...

İfadeler: akt
Fiyat ne düşünüyorsunuz?

9300₺ çok değil mi bu sisteme ya.
Hocam ikinci el piyasasının altında hesapladım konuda belirttiğim gibi. Kasadan dolayı pahalı geliyor olabilir. Kasa sıfırı 1900 e satılıyor ben ise 1000 tl değer koydum hesaplarken. Ekran kartına ise sadece 2000 tl değer koydum. Aldığımda bile 2500 tl idi düşünün yani tamirine 1500 tl harcadım sıfır parçalarla değiştirdim ama biraz indirim yapmayı planlıyorum. Sonuç olarak ihtiyacım olduğundan satıyorum. Ayrıca sistem monitör dahil fiyatı bu.

Güncelleme; fiyatlar güncellendi.

Son düzenleme:
Fiyat yüksek olmuş hocam.

Fiyat yüksek olmuş hocam.
Hocam yanlış anlamayın da bütün parçalara teker teker bakıp piyasanın altında fiyat koydum. Bu fiyatın altını istemek ölücülüktür.

Güncelleme; Acileyetten dolayı fiyat son kez düşürüldü.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…