RX 570 sistemde Assassin's Creed 3 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Rapcorn

Centipat
Daha fazla  
RAM
4+4
Ekran kartı
rx 570 4 256 BİT gb msı gamıng x OC
Anakart
Esonic h55 1
İşlemci
xeon x3470 3.6
Arkadaşlar sistemim fazlasıyla yetiyor ama kasıyor. Hem Remastered halinde hem normal halinde. Anlamadım eskiden bu sistemden daha kötü sistemle oynasam dahi açardı şimdi 2 farklı PC içinde açıyorum kasıyor neden acaba ındırdıgım yerden dolayı olur mu kasma sorunları acaba veya oyunu onceden Windows 7 de oynayıp kasmıyordu şimdi Windows 10'da mı kasıyor acaba bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevınırım. Ayrıca V-Sync ayarlardan 0 yaptım ve DX modunu 10 yapmama ragmen kasıyor CPU kullanımı dusuk ancak ekran kartı kullanımı % 100 olmasına ragmen 20 FPS.

Ekran kartı: RX 570 4 256 bit GB MSI Gaming X OC.
İşlemci: Xeon X3470 3.6 GHz 4 çekirdek 8 th.
RAM: 4+4 =8 GB 1333 MHz.
Windows 10 64 bir.

İşlemci fanlar soğutmuyor tam sanırım sistem %100 de işlem yapınca takılıyor dur bilgisayarın hava kombinasyonu ayarla yoksa donanımı yakarsın belli bir düzey den sonra. ekran kartı ssd oyunlar da o kadar önemli değil tabi onlar da önemli de bu donanımlar kadar değil o donanımlar en son bakılan donanımlar önemli olan işlemci ram ve soğutma sistemi. “saygılar”

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…