MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Radeon ReLive ile video çekmeyi denedim. Çektim de fakat video net değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çektiğim video bu. Zaten izleyince ne demek istediğimi anlarsınız. Bu arada Radeon'da Bit değeri en yüksekte. Video normal mi yoksa bana mı kötü görünüyor?
Merhabalar. Radeon ReLive ile video çekmeyi denedim. Çektim de fakat video net değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çektiğim video bu. Zaten izleyince ne demek istediğimi anlarsınız. Bu arada Radeon'da Bit değeri en yüksekte. Video normal mi yoksa bana mı kötü görünüyor?
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2020 #2 Ayarlardan artıyordu galiba bide ekran kartı FPS kaybı olmasın diye otomatik ayar yapıyor. Bence normal bu arada. Bide youtube düşürüyor.
Ayarlardan artıyordu galiba bide ekran kartı FPS kaybı olmasın diye otomatik ayar yapıyor. Bence normal bu arada. Bide youtube düşürüyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Kasım 2020 #3 YouTube videoları sıkıştırıyor, o yüzden çoğu yerde bulanık bir kaos oluyor. Normal bir durum.
CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 378 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #5 MY UYGAR dedi: Merhabalar. Radeon ReLive ile video çekmeyi denedim. Çektim de fakat video net değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çektiğim video bu. Zaten izleyince ne demek istediğimi anlarsınız. Bu arada Radeon'da Bit değeri en yüksekte. Video normal mi yoksa bana mı kötü görünüyor? Genişletmek için tıkla... Şu an gördüğüm görüntü net bir şekilde kötü ama ayarı falan vardı galiba.
MY UYGAR dedi: Merhabalar. Radeon ReLive ile video çekmeyi denedim. Çektim de fakat video net değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çektiğim video bu. Zaten izleyince ne demek istediğimi anlarsınız. Bu arada Radeon'da Bit değeri en yüksekte. Video normal mi yoksa bana mı kötü görünüyor? Genişletmek için tıkla... Şu an gördüğüm görüntü net bir şekilde kötü ama ayarı falan vardı galiba.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 1 Kasım 2020 #6 Bitrate arttırmayı deneyebilirsin.