A Alihan Emre Karaca Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 RAM 8+8 16 GB RAM Ekran kartı RX 570 4GB İşlemci Ryzen 5 1600 AF Selamlar, bundan 1 hafta önce CS:GO'da bir atölye haritasında 400 460 FPS arası alıyordum fakat şimdi 300 FPS'i zor görüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Sürücülerim günceldir. Lütfen yardım edin arkadaşlar.
Selamlar, bundan 1 hafta önce CS:GO'da bir atölye haritasında 400 460 FPS arası alıyordum fakat şimdi 300 FPS'i zor görüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Sürücülerim günceldir. Lütfen yardım edin arkadaşlar.
ŞenolGüneş Kilopat Kek günü Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #2 Son günlerde bilgisayarın ayarları ile oynadınız mı pil ayarları vs. Son düzenleme: 8 Şubat 2022
A Alihan Emre Karaca Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #3 ŞenolGüneş dedi: Son günlerde bilgisayarın ayarları ile oynadınız mı pil ayarları vs. Genişletmek için tıkla... Amd radeon ayarlarından 8x 16x filtremeleri ile oynamıştım. Sonra eski ayarlarına döndürdüm ama fps kaybı yaşadım.
ŞenolGüneş dedi: Son günlerde bilgisayarın ayarları ile oynadınız mı pil ayarları vs. Genişletmek için tıkla... Amd radeon ayarlarından 8x 16x filtremeleri ile oynamıştım. Sonra eski ayarlarına döndürdüm ama fps kaybı yaşadım.
ŞenolGüneş Kilopat Kek günü Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #4 Alihan Emre Karaca dedi: Amd radeon ayarlarından 8x 16x filtremeleri ile oynamıştım. Sonra eski ayarlarına döndürdüm ama fps kaybı yaşadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle orda yaptığınız değişiklikler FPS değerlerinize etki etti. Hatırladığınız kadarını tekrar yapın ayarların.
Alihan Emre Karaca dedi: Amd radeon ayarlarından 8x 16x filtremeleri ile oynamıştım. Sonra eski ayarlarına döndürdüm ama fps kaybı yaşadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle orda yaptığınız değişiklikler FPS değerlerinize etki etti. Hatırladığınız kadarını tekrar yapın ayarların.
A Alihan Emre Karaca Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #5 ŞenolGüneş dedi: Büyük ihtimalle orda yaptığınız değişiklikler FPS değerlerinize etki etti. Hatırladığınız kadarını tekrar yapın ayarların. Genişletmek için tıkla... Hepsini birebir yaptım fakat hiçbir etkisi olmadı.
ŞenolGüneş dedi: Büyük ihtimalle orda yaptığınız değişiklikler FPS değerlerinize etki etti. Hatırladığınız kadarını tekrar yapın ayarların. Genişletmek için tıkla... Hepsini birebir yaptım fakat hiçbir etkisi olmadı.
ŞenolGüneş Kilopat Kek günü Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #6 Alihan Emre Karaca dedi: Hepsini birebir yaptım fakat hiçbir etkisi olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka bir ayar değiştirdiniz mi pekii windows ayarları ile ilgili falan?
Alihan Emre Karaca dedi: Hepsini birebir yaptım fakat hiçbir etkisi olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka bir ayar değiştirdiniz mi pekii windows ayarları ile ilgili falan?
A Alihan Emre Karaca Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #7 ŞenolGüneş dedi: Başka bir ayar değiştirdiniz mi pekii windows ayarları ile ilgili falan? Genişletmek için tıkla... Yok hayır yapmadım
ŞenolGüneş dedi: Başka bir ayar değiştirdiniz mi pekii windows ayarları ile ilgili falan? Genişletmek için tıkla... Yok hayır yapmadım