Çözüldü RX 570 sistemde ekran gelmiyor

• Konuyu başlatan zoin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 264
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zoin

Hectopat
Ya dostlar ekran kartımın en fazla 2200x1119 gibi bir değer desteklediğini gördüm daha sonra özel cozunurluk oluşturup denedim ama yanlışlıkla böyle oldu düzelmiyor da ne yapmam gerekiyor?

Ekran kartım AMD RX 570.
Monitör HP 22F.

Dosya Ekleri

• 20241024_221723.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bence de olmuştu eski monitörde farklı monitör ya da TV tak çözünürlüğü düşür tekrar dene.

Eski bozuk bir televizyonum var olmazsa onu deneyeceğim yarın hocam.

Belirgin bir şekilde gorukmuyor.
Hata veriyor kısaca

Hocam bence de olmuştu eski monitörde farklı monitör ya da TV tak çözünürlüğü düşür tekrar dene.

Ekran kartını çıkarıp sistemi resetle BIOS sıfırla sonra tekrar kartı tak dene.

Hocam sorunu çözdüm uzun uğraşlar sonucu Windows onarım ekranını açtım ve oradan güvenli modunu aktif ettim sonra driverı silip yenisini indirdim ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence de olmuştu eski monitörde farklı monitör ya da TV tak çözünürlüğü düşür tekrar dene

Eski bozuk bir televizyonum var olmazsa onu deneyeceğim yarın hocam.

Hata veriyor kısaca

Hocam sorunu çözdüm uzun uğraşlar sonucu Windows onarım ekranını açtım ve oradan güvenli modunu aktif ettim sonra driverı silip yenisini indirdim ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…