RX 570 sistemde FC 26 oynamak için hangi parçalar değiştirilmelidir?

xanser

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
FC 25'i çok rahat oynuyordum. Fakat FC 26 da anlamadığım bir şekilde orta ayarlarda takılma yaşıyorum. Oyun oynanmıyor resmen orta ayarda. Sistem bilgilerimi verdim. Acaba değiştirmem gereken bir parça var mıdır FC 26'yı düzgün oynayabilmem için. Önce neyi değiştirmem gerek veya varsa bir ayar yardımcı olur musunuz?

AMD Ryzen 5 5600.
BORY SSD ve SAMSUNG HDD.
16 GB RAM.
ASRock B450M-HDV r4.0.
RX 570 4GB.

Ekran kartı hocam SSD kaliteli mi değil mi pek bir bilgim yok ama kötüyse yenisini eklemen güzel olur.

İşlemci ve ram yeterli ekran kartı zorlanabilir bence ekran kartını yükselt

Ekran kartı hocam SSD kaliteli mi değil mi pek bir bilgim yok ama kötüyse yenisini eklemen güzel olur.

Varsa SSD ve ekran kartı önerisi alabilir miyim durumun düzelmesi için. Çok uçuk olmasın da zaten ben araştırıp alırım uygununu.

İşlemci ve ram yeterli ekran kartı zorlanabilir bence ekran kartını yükselt
Neyle değiştirebilirim ? Önerin var mı ?

Varsa SSD ve ekran kartı önerisi alabilir miyim durumun düzelmesi için. Çok uçuk olmasın da zaten ben araştırıp alırım uygununu.

Neyle değiştirebilirim ? Önerin var mı ?
Paran varsa gtx 1660 super veya 2060 fiyat performans bir ekran kartı istiyorsan gtx 1060 veya rx 6600 yeterli olur. tavsiyem rx 6600 2. El

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…