RX 570 sistemde FiveM kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Emjan .d

Hectopat
Selam arkadaşlar, çok önceden GTA 5'i SSD'ye kurup FiveM IDE oraya kurmuştum ve oynadıgımda hiçbir sıkıntı yoktu ancak beceremiyorum diye silmiştim uğraşmamıştım.

Şimdi arkadaşların önerisiyle GTA 5'i tekrar yüklediğimde HDD'ye yükledim FiveM başlayalım dediğimizde oyuna yayan halde gezerken oluşan hafif kasmalar vardı neyse dedim fakat arabayla gezerken aşırı uzun süreli donmalar gerçekleşiyor oyun çöküyordu.

Bunu başka sunucularda da denedim hepsinde aynı rezalet performansı veriyor bu sizce SSD ve HDD arasındaki farkdan mı kaynaklı? Önceden oynadıgımda aynı sistemle böyle bir kasma görmemiştim.
Ekran kartım ise ASUS ROG STRIX Radeon RX570 8 GB OC.

SSD ve HDD farkından olabilir bende de RX 570 AMD Ryzen 5 1600 var ama hiç kasmıyor FiveM'de bende SSD'ye kuruluydu bir SSD'ye kurup tekrar dene kasıyor mu diye.

Denemek lazım, GTA silip SSD kurmam gerekiyor o zaman

Kesin olur diyemem denemek lazım olabilir de olmayabilir de. Hem GTA'yı hem de FiveM'i kur SSD'ye öyle dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…