RX 570 sistemde FPS aniden düşüyor

Arif Değer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Bir hafta öncesine kadar sabit 150 FPS Valorant oynuyordum. Son üç gündür FPS'im 40-50'lere düşmeye başladı, sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım fan temizliği ile sorunu çözebilirsin. Aynı sorunu yaşıyordum. Bu şekilde çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım fan temizliği ile sorunu çözebilirsin. Aynı sorunu yaşıyordum. Bu şekilde çözdüm.
Temiz şuan aslında ve sıcaklık değerleri öyle çok yüksek değil görselde gördüğünüz gibi. 60 derecelerde düşüş yaşamam normal mi?

RX 570 kullanıyorum bende boşta iken 25C üstü oyunlarda hiç 60ı görmedim Valorant'ta 45 dereceyi Max görüyor 55-60 olunca fan temizliği yapıyorum.

Bir hafta öncesine kadar sabit 150 FPS Valorant oynuyordum. Son üç gündür FPS'im 40-50'lere düşmeye başladı, sebebi ne olabilir?
Temiz bir işletim sistemi kur yada bul, ve tekrar dene. Benim İntel HD Grapichs 630 düşük ayarlarda 120fps i görüyor. Öncesinde 70fps zor görüyor ve bi anda drop giriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…