jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 30 Aralık 2020 #11 Stack dedi: Soft shadows ne olmalı? Genişletmek için tıkla... O FPS fark ettirmiyor. AMD bilmem ne yazanı kullanıyorum.
Stack dedi: Soft shadows ne olmalı? Genişletmek için tıkla... O FPS fark ettirmiyor. AMD bilmem ne yazanı kullanıyorum.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.732 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Aralık 2020 #12 jax teller fanboyu dedi: O FPS fark ettirmiyor. AMD bilmem ne yazanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. jax teller fanboyu dedi: O FPS fark ettirmiyor. AMD bilmem ne yazanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Story de çoğu yerde kasıyor.
jax teller fanboyu dedi: O FPS fark ettirmiyor. AMD bilmem ne yazanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. jax teller fanboyu dedi: O FPS fark ettirmiyor. AMD bilmem ne yazanı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Story de çoğu yerde kasıyor.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 30 Aralık 2020 #13 jax teller fanboyu dedi: Kullanamaz. Story mode için kullanabilir fakat Online optimizasyonu berbat. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Gayet stabil. Yeni gelen ada hariç.
jax teller fanboyu dedi: Kullanamaz. Story mode için kullanabilir fakat Online optimizasyonu berbat. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Gayet stabil. Yeni gelen ada hariç.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 30 Aralık 2020 #14 egenalbandit dedi: Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Gayet stabil. Yeni gelen ada hariç. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen ada için Grass Quality ayarını normal çektirttim zaten. Orası iyice bozuk ama haa.
egenalbandit dedi: Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Gayet stabil. Yeni gelen ada hariç. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen ada için Grass Quality ayarını normal çektirttim zaten. Orası iyice bozuk ama haa.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.732 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Aralık 2020 #15 jax teller fanboyu dedi: Yeni gelen ada için grass quality ayarını normal çektirttim zaten. Orası iyice bozuk ama haa. Genişletmek için tıkla... V-Sync açtım kasma düzeldi ara sıra drop yiyor o da RAM'dan RAM'i de bu ay yükselteceğim teşekkürler ayarlar güzel. Stack dedi: V-Sync açtım kasma düzeldi ara sıra drop yiyor o da RAM'dan RAM'i de bu ay yükselteceğim teşekkürler ayarlar güzel. Genişletmek için tıkla... Şimdi Online ya giriyom inşallah güzel sonuç alırım. Stack dedi: V-Sync açtım kasma düzeldi ara sıra drop yiyor o da RAM'dan RAM'i de bu ay yükselteceğim teşekkürler ayarlar güzel. Şimdi Online ya giriyom inşallah güzel sonuç alırım. Genişletmek için tıkla... Online çok fazla kasıyor hangi ayarları düşürsem biraz daha artar performans? Son düzenleme: 30 Aralık 2020
jax teller fanboyu dedi: Yeni gelen ada için grass quality ayarını normal çektirttim zaten. Orası iyice bozuk ama haa. Genişletmek için tıkla... V-Sync açtım kasma düzeldi ara sıra drop yiyor o da RAM'dan RAM'i de bu ay yükselteceğim teşekkürler ayarlar güzel. Stack dedi: V-Sync açtım kasma düzeldi ara sıra drop yiyor o da RAM'dan RAM'i de bu ay yükselteceğim teşekkürler ayarlar güzel. Genişletmek için tıkla... Şimdi Online ya giriyom inşallah güzel sonuç alırım. Stack dedi: V-Sync açtım kasma düzeldi ara sıra drop yiyor o da RAM'dan RAM'i de bu ay yükselteceğim teşekkürler ayarlar güzel. Şimdi Online ya giriyom inşallah güzel sonuç alırım. Genişletmek için tıkla... Online çok fazla kasıyor hangi ayarları düşürsem biraz daha artar performans?