RX 570 sistemde ne kazılmalı?

Dhewsob

Hectopat
Elimde bir adet RX 570 4 GB var. ETC kazdığımda yaklaşık 21 RVN kazdığımda da yaklaşık 10 mh/s alıyorum. WhatToMine adresinde ETC kazmamın daha mantıklı, CryptoRival sitesinde ise RVN kazmamın daha mantıklı olduğu yazıyor. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bir adet RX 570 4 GB var. ETC kazdığımda yaklaşık 21 RVN kazdığımda da yaklaşık 10 mh/s alıyorum. WhatToMine adresinde ETC kazmamın daha mantıklı, CryptoRival sitesinde ise RVN kazmamın daha mantıklı olduğu yazıyor. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

10 çalıştırmaya değmez hiçbir şey kazılmaz.

4 GB kartlarla kazmak önerilmiyor. En az 6 GB modelli ekran kartları ile kazılıyor. Elinizde olan kartla kasanız bile değmeyecek paralar kazandırır. Kartı yakma riskide yanında cabası

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı