RX 570 sistemde PUBG 20 FPS'e düşüyor

KleyBoy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PUBG'de son zamanlarda FPS'imde anormal dalgalanmalar bulunuyor. Kapalı alan veya dağ tırmandığım sırada FPS'im çok iyi oluyor fakat sis bombası attığım zaman veya açık araziye baktığımda FPS'im 20 FPS kadar düşüyor. Sistem özeliklerim yeterli seviyede ve bakımını yeni yaptım.
  • Intel Core i5 10400F
  • Gigabyte H410M S2H
  • 16 GB 2133MHz RAM.
  • PNY 120GB SSD ( sıfır alındı 1 yılı dolmadı)
  • 1TB Toshiba P300 1TB ( onu da yeni aldım 1 seneyi doldurmadı)
  • Gigabyte RX 570 4 GB
  • 1360x768 18.5" monitörüm
Monitörden dolayı FPS'ım yer yer 150 FPS buluyor ev içinde ve dağ vs. tırmanınken fakat Erangel Miramar diğer haritalarda açık araziye bakınca ya da yanıma sis bombası attığımda 20 FPS kadar düşüyor. Bunun sebebi nedir?

Ayarlardan DirectX değiştirerek dene.

Hocam, PUBG'nin emülatör'ünde genel olarak bir kasma olur bilgisayarların normalde +120 FPS alması gerekirken 60 FPS alıyor ama sizin sisteminizin ayarları 60 FPS'i rahat oynatması gerek YouTube'da bu konu hakkında videolar var eğer oradan bakarsan sorununu belki çözersin.

pubg mobile için değil dostum onda sabit 90fps alıyorum Ben Steam Pubg için Bahsediyorum.

Senin sistemden değil sorun oyunda son güncelleme dolayı oyun bende garip çalışıyor çok sık FPS düşüyor Ryzen 5 5600X 32 GB RAM RX 6700 XT sistemde bile kasıyor sen düşün normalde 165 FPS oynuyorum en az normalde son güncellemeden oyun sapıttı iyice.

Başka oyunda yoksa sıkıntı yapmayın. Pubg seviyorum ama yersiz güncelleme alıyor ve daha da bozuyorlar.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam?
En düşük ayarlarda.

Tek pubg de sıkıntı yaşıyorum sinir bozucu bişey ya tam adamı vurucam kasıyor adam alıyor beleşten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…