RX 570 sistemde Resident Evil 2 çöküyor

Ekran kartı RX 570 4 GB. Resident Evil 2 remake oynarken yüksek ayarlar image quality %100'de 60-70 FPS oynuyorum. Oyunun başlarındayım, polis karakolunda ışıklara bakınca çok fena kasıyor PC ve ekran simsiyah oluyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Neden böyle bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile GPU, CPU sıcaklık değerlerini kontrol edin, ekran kartı sürücüsünü değiştirmeyi deneyin. Diskinizin marka modeli nedir?

Zaten FPS test etmek için MSI Afterburner kullanıyordum %100 kullandım 5 10 dk 65 70 derece sıcaklığı vardı ekran kartı sürücüsü tamamen güncel AMD Adrenalin güncel.

MSI Afterburner ile GPU, CPU sıcaklık değerlerini kontrol edin, ekran kartı sürücüsünü değiştirmeyi deneyin. Diskinizin marka modeli nedir?

Disk ile bir alakası yok bu arada saatlerce oynuyorum diğer oyunları %100 kullanırken bile hiçbir sıkıntı olmuyor ama RE2 de ışıklara bakınca kasıyor

Zaten FPS test etmek için MSI Afterburner kullanıyordum %100 kullandım 5 10 dk 65 70 derece sıcaklığı vardı ekran kartı sürücüsü tamamen güncel AMD Adrenalin güncel.

Disk ile bir alakası yok bu arada saatlerce oynuyorum diğer oyunları %100 kullanırken bile hiçbir sıkıntı olmuyor ama RE2 de ışıklara bakınca kasıyor
Oyunla ilgili veya sürücüyle ilgili bir sıkıntı var diye düşünüyorum, güncel olan sürücü iyi olacak diye bir kural yok, önceki sürücülerden birine dönüp dener misiniz?

Oyunla ilgili veya sürücüyle ilgili bir sıkıntı var diye düşünüyorum, güncel olan sürücü iyi olacak diye bir kural yok, önceki sürücülerden birine dönüp dener misiniz?

Aga boş ver zaten sileceğim oyunu korkuyorum ben. Bir şey deceğim GTA 5 de bazen 50 FPS'ye düşüyor neden öyle Ultra'da?
Ekran kartım: RX570
İşlemcim: Ryzen 3 1200

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı