A AerobicTR Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 RAM Corsair CL16 3000Mhz SSD veya HDD modeli James Donkey 240 GB Ekran kartı Rx570 Anakart Gigabyte B450 İşlemci Ryzen5 3600 Merhaba; Düzenli olarak bu mavi ekran hatasını alıyorum, genelde internette video izlerken oluyor, dump dosyalarını yükledim. asd.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2025
Merhaba; Düzenli olarak bu mavi ekran hatasını alıyorum, genelde internette video izlerken oluyor, dump dosyalarını yükledim. asd.rar drive.google.com
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.996 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 3 Mayıs 2025 #2 Hepsinde IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ile karşılaştım. Hepsinde ntkrnlmp.exe hata vermiş. Yani bellekler sıkıntılı olabilir. Memtest86 ile RAM testi yapar mısınız? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hepsinde IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ile karşılaştım. Hepsinde ntkrnlmp.exe hata vermiş. Yani bellekler sıkıntılı olabilir. Memtest86 ile RAM testi yapar mısınız? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net