RX 570 sistemde Valorant'ta Alt+Tab yapınca oyun kasıyor

Eneskartal0

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken Alt Tab atıktan sonra oyun kasmaya başlyıor yani drop yiyor. Ani FPS düşüyor illa oyunu kapamam lazım sonra düzeliyor bunun çözümü var mı? Ekran kartım: RX 570 sürümü 22.5.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant oynarken Alt Tab atıktan sonra oyun kasmaya başlyıor yani drop yiyor. Ani FPS düşüyor illa oyunu kapamam lazım sonra düzeliyor bunun çözümü var mı? Ekran kartım: RX 570 sürümü 22.5.2

İşlemcinizi yazar mısınız?

knk bide oyun içinde kasmaya başlayınca çözünürlük değiştir eski haline al düzeliyomu bak

Eğer 8 RAM varsa takılmalar olabilir onun dışında arka planda açık uygulama varsa kapatmanızı öneririm.
16 gb ramim var arkada uygulama açık değil ama oyun hala drop yiyo artık alt tab atmasam bile yiyorum

16 GB RAM'im var arkada uygulama açık değil ama oyun hala drop yiyor artık Alt Tab atmasam bile yiyorum.

Görev yöneticisinde bilmediğiniz bir uyguluma var mı bende de vardı virüs gibi bir şey sürekli takılıyordu silmiştim düzeldi.

Görev yöneticisinde bilmediğiniz bir uyguluma var mı bende de vardı virüs gibi bir şey sürekli takılıyordu silmiştim düzeldi.
baktım hiç bişey yok virüs taraması da yaptım bişey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…