Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar ara sıra herhangi bir yerden (YouTube, Twitter, Steam) fark etmeksizin böyle videolar yamuluyor ve yeşil çizgi oluyor. Nedenini bilen var mı çözümü nedir? AMD RX 570 ekran kartı kullanıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_12.png 347,8 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Arkadaşlar ara sıra herhangi bir yerden (YouTube, Twitter, Steam) fark etmeksizin böyle videolar yamuluyor ve yeşil çizgi oluyor. Nedenini bilen var mı çözümü nedir? AMD RX 570 ekran kartı kullanıyorum.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #11 TANER006 dedi: Emir kipi ile hiç hoş olmayan yazı yazdı. Yardımcı olanda kabahat. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Silmiş sanırım mesajı. Artı 0 Eksi
TANER006 dedi: Emir kipi ile hiç hoş olmayan yazı yazdı. Yardımcı olanda kabahat. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Silmiş sanırım mesajı.
KS KS Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 16 Şubat 2023 #12 BipolarBirey dedi: Anladım hocam. Silmiş sanırım mesajı. Genişletmek için tıkla... Silmedim admin sildi emir kipiyle de konuşmadım beyfendi egosuna yenik düştü o bilgisayar ...... girsin )))) @TANER006 İyice al biligsayarı monteeee et kendine ohhhh zevkden uçarsın )) Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Anladım hocam. Silmiş sanırım mesajı. Genişletmek için tıkla... Silmedim admin sildi emir kipiyle de konuşmadım beyfendi egosuna yenik düştü o bilgisayar ...... girsin )))) @TANER006 İyice al biligsayarı monteeee et kendine ohhhh zevkden uçarsın ))