YouTube'da video izlerken ekranda bozulmalar oluyor. Bir de videoyu tekrar tekrar izlesem de hep aynı sahnelerde bu oluyor. Sizce sorun nedir? Ekran kartımda veya Chrome'dan mı kaynaklı?
Ayarın adını yanlış söylemişim.
Chrome ayarlarına girin, sistem kısmında "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" diye bir seçenek var onu kapatın, chromeyi kapatıp açın ve bir deneyin.
Ayarın adını yanlış söylemişim.
Chrome ayarlarına girin, sistem kısmında "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" diye bir seçenek var onu kapatın, chromeyi kapatıp açın ve bir deneyin.
Maalesef işe yaramadı.
Benim öğrenmek istediğim özellikle ekran kartında sorun olup olmadığı açıkcası. Edge veya videoyu bilgisayara indirip izlediğimde bu olay olmuyor.
Maalesef işe yaramadı.
Benim öğrenmek istediğim özellikle ekran kartında sorun olup olmadığı açıkcası. Edge veya videoyu bilgisayara indirip izlediğimde bu olay olmuyor.
Başka bir yerde sorun olmuyorsa, sorun chrome kaynaklıdır.
Sorun olarak bahsettiğiniz şey chrome'de video izlerken bazı kısımlarda yeşillik gelmesi mi?
Başka bir yerde sorun olmuyorsa, sorun chrome kaynaklıdır.
Sorun olarak bahsettiğiniz şey chrome'de video izlerken bazı kısımlarda yeşillik gelmesi mi?
Umarım öyledir. Ekran kartı konusunda çok hassasım bozulmasından tırsıyorum. Beni endişelendiren aynı videoyu telefon ve başka bir bilgisayarda izlediğimde sorun olmaması.
Aynı kartı kullanıyorum. Chrome kullanırken YouTube'da çift tıklama ile ekran büyütmek isteyince 5 saniye donuyor ve pikseller birbirine girip karıncalanma yaşıyordu sonrasında büyüyordu. Opera'ya geçerek düzeldi.