Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Mart 2021 #31 Dreamy Bull dedi: Kim diyor onu hocam? Merak etmeyin Coil Whine falan yok. Genişletmek için tıkla... Kullanılan topolojinin CW ihtimali yüksek, MWE'de daha az.
Dreamy Bull dedi: Kim diyor onu hocam? Merak etmeyin Coil Whine falan yok. Genişletmek için tıkla... Kullanılan topolojinin CW ihtimali yüksek, MWE'de daha az.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Mart 2021 #32 Kokona Shiki dedi: Kullanılan topolojinin CW ihtimali yüksek, MWE'de daha az. Genişletmek için tıkla... Yüksek olabilir ama ben sorun yaşayan pek görmedim. Ona bakılırsa her PSU’da Coil Whine yaşanabilir.
Kokona Shiki dedi: Kullanılan topolojinin CW ihtimali yüksek, MWE'de daha az. Genişletmek için tıkla... Yüksek olabilir ama ben sorun yaşayan pek görmedim. Ona bakılırsa her PSU’da Coil Whine yaşanabilir.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 15 Mart 2021 #33 Peki Core reaktör alıp abartmama gerek var mı hocam. Sessiz ve güvenli psu arıyorum Kokona Shiki dedi: Kullanılan topolojinin cw ihtimali yüksek, MWE'de daha az. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz High Power performance gd 600W nasıl bakıyorsunuz. @Dreamy Bull @BerkayZ87@adam gibi adam 1050 ti @RPM hocalarım XPG Core Reactor satın aldım ilginize teşekkür ederim sağ olun var olun. Son düzenleme: 15 Mart 2021
Peki Core reaktör alıp abartmama gerek var mı hocam. Sessiz ve güvenli psu arıyorum Kokona Shiki dedi: Kullanılan topolojinin cw ihtimali yüksek, MWE'de daha az. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz High Power performance gd 600W nasıl bakıyorsunuz. @Dreamy Bull @BerkayZ87@adam gibi adam 1050 ti @RPM hocalarım XPG Core Reactor satın aldım ilginize teşekkür ederim sağ olun var olun.