RX 570 sisteme güç kaynağı tavsiyesi

Taktake

Megapat
Daha fazla  
Ben siyah ekran hatasından kafayı yemiş birisi olarak, güç kaynağı tavsiyesi istiyorum. İşlemci ve ekran kartı termal macunlarını kaç defa yeniledim sayısı belli değil. Denemediğim sürücü kalmadı. Defalarca format(temiz kurulum) attım. Forumlarda paylaşılan bütün yöntemleri denedim. UV denedim. BIOS ayarlarını uyguladım. WattMan hatası diye geçiyor sanırsam. Bütçe maksimum 2K.

Sistemim.
Ryzen 5 1500X.
Sapphire Pulse RX 570 4 GB.
ASUS A320M-F
Corsair 8 GB 3000MHz.
SanDisk SSD 240GB.
Aerocool 500W kasa.

Bu sistem için güç gereksinimi minimum 300 watt civarında ama önerilen 400, 500 watt' tır. Markayı bütçene göre seçebilirsin. Verimlilik sertifikasına dikkat et.

Son düzenleme:
Ben siyah ekran hatasından kafayı yemiş birisi olarak, güç kaynağı tavsiyesi istiyorum. İşlemci ve ekran kartı termal macunlarını kaç defa yeniledim sayısı belli değil. Denemediğim sürücü kalmadı. Defalarca format(temiz kurulum) attım. Forumlarda paylaşılan bütün yöntemleri denedim. UV denedim. BIOS ayarlarını uyguladım. WattMan hatası diye geçiyor sanırsam. Bütçe maksimum 2K.

Sistemim.
Ryzen 5 1500X.
Sapphire Pulse RX 570 4 GB.
ASUS A320M-F
Corsair 8 GB 3000MHz.
SanDisk SSD 240GB.
Aerocool 500W kasa.

İkiside isini görür.

Güç kaynaklarının boyutları standart mı oluyor? Kasama olur sanırsam.
Evet, sadece değişirse uzunlukları değişiyor lakin 550W'da değiştiğini pek göremezsiniz zaten. ATX standarti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı