stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 15 Haziran 2022 #11 Nytha dedi: Teşekkürler Ryzen 5 5500 siparişini verdim umarım sağlam teslim edilir önerileriniz için tekrar teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldıysanız çok sağlam paketleme ile geliyor.
Nytha dedi: Teşekkürler Ryzen 5 5500 siparişini verdim umarım sağlam teslim edilir önerileriniz için tekrar teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldıysanız çok sağlam paketleme ile geliyor.
Nytha Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: BIOS güncellemesi yapmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... bugün hallettim onu stalist dedi: Trendyol'dan aldıysanız çok sağlam paketleme ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Vatandan verdim
Hououin Kyouma dedi: BIOS güncellemesi yapmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... bugün hallettim onu stalist dedi: Trendyol'dan aldıysanız çok sağlam paketleme ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Vatandan verdim