RX 570 sisteme kaç Watt PSU almalıyım?

byProtocol

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yeni bir sistem toplayacağım ama kaç W PSU alacağımı bulamadım ayrıca sisteme overclock (hız aşırtma) da yapacağım kaç W PSU almam gerektiğini bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Toplayacağım sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 3 3400G.
Anakart: Gigabyte B450M GAMING.
Harddisk: Western digital 2.5" 500 GB Blue WD5000AZLX.
Kasa: Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB 550W.
Ekran kartı: MSI Armor RX570 8 GB OC.

Bu kasada gelen PSU yeterli mi yoksa farklı bir PSU alınır mı, ayrıca overclock yaparsam sistemin kullandığı W artar mı?
Özelliklerine bakmak için linkler:

Ekran kartı: MSI Radeon RX 570 Armor 8G 8 GB Ekran Kartı
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G İşlemci
Anakart: Gigabyte B450M Gaming AM4 Soket Anakart
Kasa: Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Harddisk: WD Blue (WD5000AZLX) HDD

Öncelikle merhaba, yeni bir sistem toplayacağım ama kaç W PSU alacağımı bulamadım ayrıca sisteme overclock (hız aşırtma) da yapacağım kaç W PSU almam gerektiğini bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Toplayacağım sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 3 3400G.
Anakart: Gigabyte B450M GAMING.
Harddisk: Western digital 2.5" 500 GB Blue WD5000AZLX.
Kasa: Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB 550W.
Ekran kartı: MSI Armor RX570 8 GB OC.

Bu kasada gelen PSU yeterli mi yoksa farklı bir PSU alınır mı, ayrıca overclock yaparsam sistemin kullandığı W artar mı?
Özelliklerine bakmak için linkler:

Ekran kartı: MSI Radeon RX 570 Armor 8G 8 GB Ekran Kartı
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G İşlemci
Anakart: Gigabyte B450M Gaming AM4 Soket Anakart
Kasa: Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Harddisk: WD Blue (WD5000AZLX) HDD
500W Rahat rahat yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı