DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 18 Nisan 2021 #11 Stack dedi: Bu bilgisayardan daha çok götüreceğini düşünüyorum konsolun. Maddi durumları da katarak satıp konsol alıp 7 8 yıl kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece ama sadece oyun oynayacaksanız siz bilirsiniz. Ama ben olsam almazdım.
Stack dedi: Bu bilgisayardan daha çok götüreceğini düşünüyorum konsolun. Maddi durumları da katarak satıp konsol alıp 7 8 yıl kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece ama sadece oyun oynayacaksanız siz bilirsiniz. Ama ben olsam almazdım.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #12 RX 570 4GB kartlar şuan 3000 TL'ye bile gidiyor. Satıp biraz üstüne ekleyip Series S de alabilirsiniz. İşlemciyi de apuyla değişebilirsiniz.
RX 570 4GB kartlar şuan 3000 TL'ye bile gidiyor. Satıp biraz üstüne ekleyip Series S de alabilirsiniz. İşlemciyi de apuyla değişebilirsiniz.