RX 570 sistemin ederi nedir?

Xeonayp

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Kasım ayına kadar garantisi vardır, sadece oyun oynayıp derslere girdim. Ürünü 2019 Kasım ayında aldım.

Sapphire RX 570 mini.
Ryzen 5 2600.
Ballistik 1x8 1200MHz RAM.
ASUS Prime B450M-K anakart.
Kasa: XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SSD: Crucial 480GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU kasanın içinde mi bilmiyorum yine de link bırakayım: XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İnternet içinde ZyXEL NWD6505 kullanıyorum.

Ayrıca Windows 10 Home da aldım (Vatan'dan almıştım orijinal)
Hiçbir sıkıntısı yoktur oyun oynadım, derslerime girdim. Hiçbir sorunu da yoktur. Sizce kaç TL eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası daha fazla bir fiyat beklemiştim malum bu ekran kartı stoklarının olmamasından neden bu kadar az fiyat söylediniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı