RX 570 sistemin oyun performansı nasıl olur?

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Sistem:
RX 570.
i5 4460.
8 GB RAM.

CoD MW1 Remastered.
CoD MW2 Remastered.
CoD Black Ops 3
Gears 5
A Plague Tale: Innocence.
GTA 5
Crysis Remastered.
Sherlock Holmes chapter One.
Biomutant.
Mgs 5
Shadow of war.
Days Gone.
Far Cry 5
Hitman 3
Resident Evil 2 remake.
Resident Evil 3 remake.
Max Payne 3
Dying Light.

Bu oyunların hepsini 1080p Medium'da 60 FPS oynayabilir miyim bazılarını Low ayarda da oynarım 60 FPS yeterli benim için. Hepsi için farklı konu açmak istemedim o yüzden tek bir konuda birleştirdim. Bazı arkadaşlar YouTube'dan bak diyenler için bazılarında RAM yazmıyor. Ve çoğusu birbirinden farklı FPS gösteriyor.

Öncelikle 2x8 GB Dual RAM gerekli. Bu oyunları 1080p 60 FPS oynarsın. Crysis Remastered biraz zorlar.

Sadece ekran kartı bu oyunların cogusunu yüksek ayarda +60 oynatır ancak yanındaki donanımlar bence pek iç açıcı değil.

Hepsini oynarsın ama @517066 in dediği gibi RAM ı çift kanal 8x2 yaparsan %10-15 civarı performans artışı olur sistemde ve oyunlarda.

Days Gone hariç diğerlerine oynayabilirsin sanırım.

Şu an testlerine baktım high da 60 FPS gösteriyor. Bazılarında da high da 50 FPS.
Onlar birde kayıt yaptıkları için normal FPS den 6-7 daha az alıyorlar. Oyuna göre değişir AAA oyunlar için söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…