RX 570 ekran kartım var en son sürücü güncellemesi 24.9.1'e güncellenmiş (19.08.2024). Birkaç aydır güncellemeleri kontrol etmeme rağmen güncelleme gelmediği gözüküyor. Ancak AMD'nin sitesine baktığımda 24.10.1 ve 24.12.1 güncellemelerinin geldiğini görüyorum. Acaba RX 570 için güncelleme desteği mi kesildi yoksa tek sıkıntı bende mi?
Dediğiniz 2.seçenekten indirdim yeni sürüm seçeneğini elde ettim ancak yükleme bittikten sonra uygulamaya giriyorum yeniden 24.9.1 olarak görünüyor. Eki Görüntüle 2383731
24.9.1 sürümünde değilsiniz. Kullandığınız arayüz o sürümde. Yani uygulama içerisinde o sürümde gözükmektesiniz. Normalde 24.12.1 sürümündesiniz. RX 500 serisi artık tam güncelleme desteğine sahip değil. Bu yüzden tam olarak gözükmüyor sürümler sizde.
Şu anlık diğer kartlar için de fazla sürücü yayınlanmadı. Yani güncel kartlar olan RX 7000, 6000 serisi de tam güncelleme almıyor. 25.1.1 ve 25.2.1 yayınlandı ama ikisi de sorunlu güncellemeler. Zaten opsiyonel diye geçmekteler.
Net bir şey diyemem çünkü son çıkan 2 opsiyonel güncellemede de Polaris/Vega/Navi için ayrı paket verilmedi. Ama bu diğerlerinde de olmayacak demek değil.
Hocam, buldum sağ olun. Fakat buradan sürümü indirmeye çalıştığımda "desteklemiyor" gibi bir uyarı alıyorum ve yükleyemiyorum nedeni nedir?
ReSize BAR'ı aktifleştirdim fakat sürüm 24.9.1'de kaldığı için aktifleşmiyor.
Edit: 24.12.1 sürümünü indirdim fakat uygulamayı açtığımda hala 24.9.1 gözüküyor.