RX 570 tek fan mı çift fan mı?

Arda124

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ben RX 570 ekran kartını alacağım tek fanlı almak istiyorum çift fanlıyla arasında fark var mı?

Tek fanlı GTX 750 Ti kullanmıştım. Tek ve çift fanların farkı, tek fanlılar daha fazla ısınıyor ama oyun sırasında sıkıntı çıkartmıyor. Tek fanlı modellerin fanı sürekli çalışıyor, çift fanlılar 60 derecenin altında çalışmıyor fanlar. Yani sessizlik açısından çift fanlar daha iyi.

Soğutma farkı olur. Mini RX 570 almanı önermem. Sistemin nedir? Ekran kartı için maksimum bütçe ne kadar?

İşlemci: R3 2200G.

Anakart: ASUS Prime A320M-F mATX.

RAM: Apacer panther 2x8 3000 MHz.

PSU: Gamepower 500W.

Çift fan almayı düşünüyorum ama anakartım mATX ekran kartı kablalolara çarpar diye korkuyorum o yüzden mini bakıyorum.

Be.

Kasa büyük ise sorun olmaz. Yani anakartıma uymaz diye düşünme, takabilirsin. Bu arada güç kaynağın kaliteli değil, belirteyim.

Kasa büyük 2 fanlı rahat sığar bu arada ben de biliyorum aşırı kaliteli olmadığını fakat bir sıkıntısı yok çok az sesi var ve gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…