Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #1 RX 570 bu oyunda hangi ayarlarda kaç FPS verir Ultra'da açar mı?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 3 Aralık 2021 #2 İşlemci, RAM falan da önemli hocam. Sistem sadece ekran kartından oluşmaz.
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #3 glikojen dedi: İşlemci, RAM falan da önemli hocam. Sistem sadece ekran kartından oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 3200G 8 GB RAM bir de oyunu HDD'ye kuracağım.
glikojen dedi: İşlemci, RAM falan da önemli hocam. Sistem sadece ekran kartından oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 3200G 8 GB RAM bir de oyunu HDD'ye kuracağım.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 3 Aralık 2021 #4 Bu sistemle her oyunu tatmin alarak oynayabilirsiniz.
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #5 156318 dedi: Bu sistemle her oyunu tatmin alarak oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donanım iyidir değil mi?
156318 dedi: Bu sistemle her oyunu tatmin alarak oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donanım iyidir değil mi?
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.175 Çözümler 44 3 Aralık 2021 #6 Evet yeterlidir. Şu videodan "The Crew 2" için testi olmasa da benzer oyunların performansını görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet yeterlidir. Şu videodan "The Crew 2" için testi olmasa da benzer oyunların performansını görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #7 Arkadaşlar oyunu aldım ve biraz oynadım fakat FPS 47 50'lerde geziyor ayarlar yüksek de optimizasyonu kötü olduğu için böyle yapıyor diye düşünüyorum.
Arkadaşlar oyunu aldım ve biraz oynadım fakat FPS 47 50'lerde geziyor ayarlar yüksek de optimizasyonu kötü olduğu için böyle yapıyor diye düşünüyorum.
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #8 Demir selim dedi: Arkadaşlar oyunu aldım ve biraz oynadım fakat FPS 47 50'lerde geziyor ayarlar yüksek de optimizasyonu kötü olduğu için böyle yapıyor diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal ise o çok fark ediyor bu oyunda.
Demir selim dedi: Arkadaşlar oyunu aldım ve biraz oynadım fakat FPS 47 50'lerde geziyor ayarlar yüksek de optimizasyonu kötü olduğu için böyle yapıyor diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal ise o çok fark ediyor bu oyunda.
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #9 burovezir dedi: RAM tek kanal ise o çok fark ediyor bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Çift yapınca değişiyor mu performans RX 570 için kaç GB RAM almam lazım.
burovezir dedi: RAM tek kanal ise o çok fark ediyor bu oyunda. Genişletmek için tıkla... Çift yapınca değişiyor mu performans RX 570 için kaç GB RAM almam lazım.
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #10 Demir selim dedi: Çift yapınca değişiyor mu performans RX 570 için kaç GB RAM almam lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de 8 GB tek kanal ram varken sıkıntılı çalışıyordu. Sonra 8+4 olarak yükselttiğimde aşırı performans artışı gördüm. Şuan 8+8 yapmaya çalışıyorum. Bence mutlaka faydasını göreceksiniz. The Crew oyununda ben de baya fark ettirmişti.
Demir selim dedi: Çift yapınca değişiyor mu performans RX 570 için kaç GB RAM almam lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de 8 GB tek kanal ram varken sıkıntılı çalışıyordu. Sonra 8+4 olarak yükselttiğimde aşırı performans artışı gördüm. Şuan 8+8 yapmaya çalışıyorum. Bence mutlaka faydasını göreceksiniz. The Crew oyununda ben de baya fark ettirmişti.