Merhaba. Bende de aynı markanın aynı ekran kartı var ve bende sıcaklıklar yüzünden undervolt yaptım. MSI Afterburner üzerinden yaptım ben ve 6-7 derece fark etti Afterburner üzerinden Core voltage'ı yavaş yavaş her bir aşamada test ederek düşürün ben şuan -100 de kullanıyorum direk -100 yaparsanız sistem sapıtabiliyor bu yüzden ben ilk -43 den başladım öyle biraz test ettim sonra onar onar yükselttim hep -100 de bıraktım eğer Afterburner dan yaparsanız sizde, radeon ayarları ile çarpışabilir sistem başlarden bu yüzden paylaştığım görselde sağ altta apply at startup yazan yeri açın.Herkese merhaba XFX RX 570 ekran kartım var ve sıcaklık düşürmek istiyorum. Performansı düşmeneden nasıl undervolt yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum.
Biraz karışık geldi yapamadım kusura bakmayın.Hocam, bu rehber de yardımcı olabilir.
AMD Ekran Kartları için Undervolt Rehberi 2020
Yazın en sıcak dönemindesiniz, virüsten dışarı çıkamıyorsunuz, sabah akşam bilgisayardasınız ve özellikle bu dönemlerde PC'den yükselerek gelen fan sesi ve yüksek sıcaklıklar sizi rahatsız etmeye başladı, herkesin dilinde bir undervolt diye daldınız foruma ve buradasınız :) Öncelikle undervolt...www.technopat.net
Teşekkürler bende öyle yaptımMerhaba. Bende de aynı markanın aynı ekran kartı var ve bende sıcaklıklar yüzünden undervolt yaptım. MSI Afterburner üzerinden yaptım ben ve 6-7 derece fark etti Afterburner üzerinden Core voltage'ı yavaş yavaş her bir aşamada test ederek düşürün ben şuan -100 de kullanıyorum direk -100 yaparsanız sistem sapıtabiliyor bu yüzden ben ilk -43 den başladım öyle biraz test ettim sonra onar onar yükselttim hep -100 de bıraktım eğer Afterburner dan yaparsanız sizde, radeon ayarları ile çarpışabilir sistem başlarden bu yüzden paylaştığım görselde sağ altta apply at startup yazan yeri açın.
Yarısını üstteki yarısını bi altındakini yaptım bence oldu bide kendimde core clock ile memory clocku düşürdümAnladım hocam. Olabilir. Farklı rehberlere bakabilirsiniz. Çok video bulabilirsiniz. Zaten arkadaşlar da resim bırakmışlar.
Yarısını üstteki yarısını bir altındakini yaptım bence oldu bir de kendimde Core clock ile Memory clocku düşürdüm.
Heaven Benchmark yapıyorum o olurmuFurMark gibi programlarla test yapın veya oyunlardaki sıcaklık değerleriyle eskisini karşılaştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.