RX 570 undervolt

Daha fazla  
Merhabalar, elimde RX 570 ROG STRIX 8 GB var. Undervolt yapıyordum ancak size de danışmak istedim. Kart 1300 MHz ben 1139 yapıp voltajı 994'e düşürdüm. 4dk OCCT testinde bir sorun oluşmadı. Daha ne kadar dusebilirim?

Daha fazla istiyorsanız öncesine göre çok daha fazla profesyonel çalışmalısınız. Ne kadar düşürebileceği konusunda fikir ayrılığı yaşanacaktır. Bunun yerine azar azar düşürüp her seferinde test etmek daha doğru olacaktır.

Hocam, bu rehber size yardımcı olacaktır.

Merhabalar. Ne kadar düşürmek size kalmış aslında. Deneme yanılma yöntemi ile kendi kartınız için çalışan en stabil ayarı bulmanız lazım. Aynı kart aynı model dahi olsa aynı ayarlar her iki kartta da stabil şekilde çalışmayabilir. Bence Frekans Mhz değerini düşürmek yerine sadece voltajı düşürmekle başlayın. Eğer misal 50 voltaj değeri düşürmenize rağmen sistem çökerse o zaman Frekans Mhz değerini düşürüp voltajı da düşürürsünüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı