Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.219 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 17 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar uzun zamandır kararlı bir hız aşırtma yapmaya çalışıyordum ekran kartıma ve bu akşam sonunda bu sonuca ulaşabildim: Please click the green human to continue - UserBenchmark Açamayan arkadaşlar için ekran görüntüsü ekleyeceğim: Ekran kartını 1500 MHz çekirdek hızı ve 2000 MHz bellek hızında kullandım fakat bu hızların üstünde kararlı bir hıza ulaşamadım. Zaten işlemcimi de ekran kartıma da sürekli işkence çektiriyorum.
Arkadaşlar uzun zamandır kararlı bir hız aşırtma yapmaya çalışıyordum ekran kartıma ve bu akşam sonunda bu sonuca ulaşabildim: Please click the green human to continue - UserBenchmark Açamayan arkadaşlar için ekran görüntüsü ekleyeceğim: Ekran kartını 1500 MHz çekirdek hızı ve 2000 MHz bellek hızında kullandım fakat bu hızların üstünde kararlı bir hıza ulaşamadım. Zaten işlemcimi de ekran kartıma da sürekli işkence çektiriyorum.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Temmuz 2019 #2 Elime 570 geçtiği an UV + OC yaparak en stabil halini bulmaya çalışırken saatlerimi harcayacağım.
B bendebirdünyalıyım Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 33 Çözümler 1 17 Temmuz 2019 #3 Please click the green human to continue - UserBenchmark