RX 570 uv değerleri kaç olmalı?

Affli mi Ge

Kilopat
ASUS ROG RX570 kullanıyorum kart çok ısındığından dolayı undervolt işlemi yapmak istedim. Birazcık araştırma yapıp kendi deneme yanılma yöntemlerim ile aşağıdaki gibi ayarladım 10 dakika boyunca kombustor uygulamasında stress testi yaptım. Herhangi bir kapanma, mavi ekran gibi bir problem ile karşılaşmadım, undervolt işleminin başarılı olduğunu düşünebilir miyim?

Dosya Ekleri

• undervolt.png
    71,4 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testi bitinceye kadar yapmalısın. Yukarıdaki bu testin çok az da olsa riskli olduğunu hatırlatmak isterim. Fakat genelde GPU stres testi bu programla yapılıyor.

OCCT ile 15 dakikalık test edin, hiç error olmamalı. FPS düştü mü? Kaç derece düştü sıcaklıklar? ROG Strix bu, bende 77 dereceyi geçmiyor FurMark testlerinde.
Testi sorunsuz bitirdim ama bir şey fark ettim ekran kartının çekirdek hızı 1300mhz ulaşmıyordu tekrar başlattım yine ulaşmadı voltajı düşürdüğüm için mi böyle oldu?
Sıcaklık ise 10 dakika test ettim 80 dereceye dayandı, herhangi bir hata çıkmadı.
OCCT ile test ettim herhangi bir problem çıkmadı, siz yine de bu program ile de bir test yapın der iseniz deneyeceğim OCCT'den farklı yönü var mıdır kombustor'dan çok zorladığını fark ettim OCCT programının.

17 dakikalık testin ardından herhangi bir problem çıkmadı, hata ile karşılaşmadım fakat aklıma takılan çekirdek hızı 1300mhz hiç ulaşmadı ve buna rağmen 80 dereceye erişti kart ki konuyu açtığımda ekran görüntüsü olarak yüklemiştim fan hızlarını manüel olarak ayarlamıştım 80 dereceye geldiğinde fanlar %100 güç ile dönüyor.
OCCT ile 15 dakikalık test edin, hiç error olmamalı. FPS düştü mü? Kaç derece düştü sıcaklıklar? ROG Strix bu, bende 77 dereceyi geçmiyor FurMark testlerinde.
Bir ek daha yapmak istiyorum FPS düşmedi aksine yükseldi eskisine göre 4 FPS fark ettiğini gördüm.

Dosya Ekleri

• OCCT-Screenshot-20200509-144105.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…