Aradığım cevap tam olarak buydu. TeşekkürlerOnline de oynayabilirsiniz ama 64 kişilik maçlar sistemi zorlayacaktır. Hikaye modunda ise daha iyi sonuçlar alacaksın.
RX 570, G4560 ve 8 GB RAM'li sistem BF V'i kaldırır mı? Darboğaz olur biliyorum ama bir medium-high zorlar mıyım 1080p de? Online giremeyeceğimi biliyorum maalesef ama cevaplarınızı bekliyorum.
Çok da sıkıntı değil zaten sadece singleplayer modunu da oynayabilirim. Yorumun için teşekkürlerİşlemci ve RAM konusunda online modda sıkıntı yaşayacağın kesin fakat ölçüsü ne olur bilemedim.
Aynen ani düşüşler oluyor ancak 60 FPS 'ye sabitlemeye çalışacağım.64 kişi olmasa da 32 kişilik sunucularda da oynayabilirim teşekkürlerMinimum i5-6600K istiyor işlemci kısmında. G4560 ile bırak online oynamayı RX570'i tam kapasite besleyebileceğinden şüpheliyim. Testlerde bir tuhaf ortalama olarak söylemek gerekirse GPU %95 civarında geziyor. Yani 8GB RAM'in varsa az ot olan haritalarda 32 kişiye kadar sorun çıkarmaz bence.
RX 570, G4560 ve 8 GB RAM'li sistem BF V'i kaldırır mı? Darboğaz olur biliyorum ama bir medium-high zorlar mıyım 1080p de? Online giremeyeceğimi biliyorum maalesef ama cevaplarınızı bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.