RX 570 ve GTX 1060 3 GB Seçimi

AlpKhanate

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sinerji DCA570 (Emre Bozkurt PC) Ryzen 5-8GB-1TB-RX570
1.'yle anakart maliyeti hariç aynı bilgisayar ve aralarında 500₺ fark var. Cevabım belli DX11'de bile RX 570 bazı oyunlarda geçiyor. Bu arada İtopya işi bozmuş...

Sinerjiyi forumda sürekli öneriyorlar fakat hiç alıp servisinden faydalanan var mı merak ediyorum. İnternette çok kötü yorumlar var. 100-200 TL için rezillik çekmeye gerek yok.

GTX 1060 3GB modeli olduğu için RX 570 öneriyorum. 6 GB olsaydı kesinlikle GTX 1060.

İtopyaya gittim konuyu açtığım gün. Maalesef coinciler 570leri yağmalamış. Ellerinde varsa da satmıyorlar. Bu firmalar da az değil. Büyük ihtimal oyunculara satmayıp alttan alttan coincilere 1.5 katına satıyorlar.
1500 TL 1060 3gb a vermek istemedim. 6 gb da zaten 2200 lira. Ordaki bi çalışanla sohbet ettik baya. İyi birisi çıktı. Dedi alma zaten 2000 serisi çıkacak 2 aya. O zaman ucuzlar bunlar. Zaten benimde kafamdaydı. En iyisi beklemek. Bu kazıkçı firmalara giriş seviyesi kartlar için 1500-2000 TL vermek anlamsız.

Sinerjinin servisini pek bilmediğim için yorum yapamayacağım ama arkadaşıma bu sistemi aldığımızda kutuyu öyle sağlam sarmalamışlardı ki bir güven uyandırdı. Almanı öneririm, şu ana kadar sıkıntı yaşayana rastlamadım. Hala almıcam bekliyeceğim diyorsan Ryzen 2400G sistem kurup ekran kartlarının fiyatları düştüğünde ya da 2060 çıktığında alman yararınadır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı