RX 570 ve i3 için anakart, işlemci ve RAM önerisi

AloneMan02

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Gıda Mühendisi
Arkadaşlar herkese merhaba. RX 570 Armor kartım var i3 işlemci ve 8 GB RAM ile kullanıyorum. Tab'i ki zayıf geliyor. Sizden isteğim bu karta uygun güzel bir işlemci (genelde Ryzen tavsiye ediyorlar) şık bir anakart ve 16 GB DDR4 RAM (LED ışıklı istiyorum )
Bütçe (1900-2300).

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam - 1648 TL

R5 1600 12NM

B450-M
Teşekkürler hocam. Peki RAM?
Teşekkürler, peki bu işlemci ekran kartı yükseltirsem (RX 590 vs.) iş görür mü? Ayrıca RAM led ışıklı var mı önerebileceğiniz. Yani amacım kasayı biraz daha şık göstermek.

Evet işini görür. RX 590 veya 1660 SUPER gibi kartları rahat besler. Daha güçlü ekran kartlarını besler mi emin değilim. Güçlü bir kart almayı düşünüyorsan araştırıp öyle al. Bellek olarak bunlar var.

Peki hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. XPG 16 GB RAM ve Ryzen 5 1600 alıyorum. Son olarak anakart olarak bunu seçsem nasıl olur yani gaming olduğu için. sıkıntı olur mu?

Eğer bütçe çıkabilirsen Ryzen 5 3600 alırsın işlemci olarak. 1300TL B450M-A alırsın yanına da @helvaci 'nın önerdiği Ramleri alırsın bomba sistem olur. İstediğin ekran kartına geçersin. 200 TL fazla oluyor eğer çıkamazsan arkadaşların önerileri iyi.

Hayır olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…