RX 570 ve i5-3470 darboğaz yapar mı?

Daniel LaRusso

Hectopat
Sistemim:
-Anakart: ASUS P8B75-M.
-İşlemci: i5-3470.
-Ram: 8 GB markasını bilmiyorum.
-Ekran kartı: RX 570 8 GB.

Sistemim bu şekilde arkadaşlar. Aslında ekran kartım çok eskiydi. Bir tanıdık bana bu ekran kartını verdi. Ama güç kaynağım 350W ve ekran kartına takabileceğim bir kablosu yok. Sanırım yetersiz kalıyor. Bu ekran kartını bu sistemde kullanabilir miyim bir güç kaynağı alsam? Şimdiden teşekkürler.

Hocam, PSU alırsanız kullanabilirsiniz. Oynamayacak kadar engel olmaz.

Valorant oynuyorum genelde. 1080P'de. Ama düşük çözünürlükte de oynarım. Peki işlemciyi daha sonra alsam sıkıntı olur mu? Yani darboğaz çok zarar verir mi? Gerçi yapar mı yapmaz mı tam anlamadım. :) kimi yapar demiş kimi yapmaz demiş.
Bir de kaçlık PSU almam gerekir? Var mı tavsiyesi olan?

Valorant oynuyorum genelde. 1080P'de. Ama düşük çözünürlükte de oynarım. Peki işlemciyi daha sonra alsam sıkıntı olur mu? Yani darboğaz çok zarar verir mi? Gerçi yapar mı yapmaz mı tam anlamadım. :) kimi yapar demiş kimi yapmaz demiş.
Bir de kaçlık PSU almam gerekir? Var mı tavsiyesi olan?

Hayır zarar vermez zaten bu değer çok düşük en az 500W 80 Plus güzel marka verimli bir PSU alman iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı