RX 570 ve i5 650 darboğaz yapar mı?

Darboğaz yapacağını biliyorum fakat bu beni ne kadar etkiler? PUBG, Fortnite, CS:GO, R6S oynayacağım. 2-3 ay beni idare eder mi?
Bilgisayarim hazır sadece ekran kartını RX 570 almayı düşünüyorum. Darbogaz ne kadar FPS düşürür 60'ın altına iner miyim bu oyunlarda ya da drop yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğazda fps drop yersin. Ayrıca monitörünün çözünürlüğü ne? 1920x1080'de bile inanılmaz darboğaz olur bir de daha düşükse çözünürlük işin yaş. En az i5 3470 muadili bir işlemci almaya bak.

Söylediğiniz oyunlar arasında bir tek Rainbow Six Siege belki bir ihtimal yüksek ayar ve çözünürlükte 60 FPS+ verebilir, onda da ara ara drop girebilir. Kısacası rahatsız olursunuz diye düşünüyorum, 2-3 ay için almaya değmez, almanızı önermem.

Yeni sistemim gtx 1660ti veya rtx 2060lı olacak zaten.Hazır Okullar da tatiline idare pc lazım bana rx 570i alıp 400tlye belki işlemci alıp hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…