RX 570 ve i5 650 darboğaz yapar mı?

2 Ay idare edecek bie bilgisayar lazım bana i3 2120 v i5 650 işlemcili PC var evde bir ekran kartı lazım bana 2 ay oyun oynatcak.

Ekran kartı bakımından olaya bakacaksak işlemci almayacaksanız GTX 750 Ti 2.el bulun zaten 2 ay kullanacağım diyorsunuz ama bence 2 ay daha bekleyin yeni sisteminize kavusun. Çünkü oynadığınız oyunlar RAM ede bağlı en baştan sistem toplamış gibi olursunuz.

100 lira bandına Xeon X3440 işlemci alıp biraz overclock yaparsan RX 570 kartı tam anlamıyla beslersin. 2-3 ay için daha fazla masrafa da gerek yok bence

i5 650 ile i3 2100/2120'ler performans açısından hemen hemen birbirlerinin dengi işlemciler. Aşağıya Rainbow Six Siege de dahil olmak üzere diğer oyunların benchmark videolarını paylaşıyorum. Az çok fikir verir diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Overclock sıkıntı çikarmayacaksa neden olmasın

İş görür mü 2.5ghz max yazıyor ama
Intel Xeon X5460 İşlemci

Bu işlemci nasıl?
X5460 anakartına uymaz ve daha zayıf bir model. Anakartına uyumlu olarak X3440 öneririm. İyi bir overclock ile 4.0GHz hıza bile çıkabilen bir işlemci. Bence yine de 3.3-3.5Ghz gibi basit bir değere kadar overclock yapman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…