Ali Bozkurtlar Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 29 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar herhangi bir sıkıntı varmı ısınma normal mi kasamın yandaki camı çıkarınca 2 3 derece düşüyor. Acil Yardım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (9).png 818,2 KB · Görüntüleme: 101
Arkadaşlar herhangi bir sıkıntı varmı ısınma normal mi kasamın yandaki camı çıkarınca 2 3 derece düşüyor. Acil Yardım.
Wen SN Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 Sistem: Fedora 41 & Windows 11 İşlemci: Intel 13. Nesil i7-13700H Ekran Kartı: Nvidia RTX 4060 120W Depolama: 1 TB M2 SSD Ram: 32GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci | Dijital Oyun Tasarımı 29 Ekim 2020 #11 SeastoreKing dedi: Isınma göremiyorum galiba yanlış fotoğraf attınız ? Genişletmek için tıkla... Dostum fotoğrafı aç ve sol üst köşeye bak (edit: ironiyi şimdi anladım sj) Artı 0 Eksi
SeastoreKing dedi: Isınma göremiyorum galiba yanlış fotoğraf attınız ? Genişletmek için tıkla... Dostum fotoğrafı aç ve sol üst köşeye bak (edit: ironiyi şimdi anladım sj)
KS KS Ali Bozkurtlar Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 29 Ekim 2020 #12 vbios dedi: vbios dedi: Normal. Kasa önü mesh mi? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Wen SN dedi: Gayet normal, sıkıntı yapma. Benim sistem boşta 94 dereceyi görmüştü bir ara. Seninki gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Boşta 94 derecemi. Artı 0 Eksi
vbios dedi: vbios dedi: Normal. Kasa önü mesh mi? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Wen SN dedi: Gayet normal, sıkıntı yapma. Benim sistem boşta 94 dereceyi görmüştü bir ara. Seninki gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Boşta 94 derecemi.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 29 Ekim 2020 #13 Hocam sıcaklıklar iyi. İşlemciniz çok fazla ısınmıyor ama sıcaklıkları düşürmek isterseniz. İşlemciye undervoltage işlemi yapabilirsiniz. Rehber: i5 9400F işlemci sıcaklığını nasıl düşürülür? Arkadaşlar öncelikle hocamın rehberini aşağıya koymak istiyorum. Undervolt işlemi yaparken hocamın rehberinden faydalandım. O yüzden hocamın yaptığı kadar ayrıntılı rehber yapmayacağım. Çünkü hocam zaten ayrıntılı olarak her şeyi açıklamış... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hocam sıcaklıklar iyi. İşlemciniz çok fazla ısınmıyor ama sıcaklıkları düşürmek isterseniz. İşlemciye undervoltage işlemi yapabilirsiniz. Rehber: i5 9400F işlemci sıcaklığını nasıl düşürülür? Arkadaşlar öncelikle hocamın rehberini aşağıya koymak istiyorum. Undervolt işlemi yaparken hocamın rehberinden faydalandım. O yüzden hocamın yaptığı kadar ayrıntılı rehber yapmayacağım. Çünkü hocam zaten ayrıntılı olarak her şeyi açıklamış... www.technopat.net
Wen SN Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 Sistem: Fedora 41 & Windows 11 İşlemci: Intel 13. Nesil i7-13700H Ekran Kartı: Nvidia RTX 4060 120W Depolama: 1 TB M2 SSD Ram: 32GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci | Dijital Oyun Tasarımı 29 Ekim 2020 #14 Ali Bozkurtlar dedi: boşta 94 derecemi Genişletmek için tıkla... Evet. Öncesinde GTA V açmıştım ama 1 saat boşta çalıştı sonra (bu arada pc Casper yani namıdeğer tost makinesi) Artı 0 Eksi
Ali Bozkurtlar dedi: boşta 94 derecemi Genişletmek için tıkla... Evet. Öncesinde GTA V açmıştım ama 1 saat boşta çalıştı sonra (bu arada pc Casper yani namıdeğer tost makinesi)