SSD solid state disk ile hızlı veri aktarımı ve güvenli depolama çok kolay! En uygun SSD ürünleri modelleri ve kapasite seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da!
SSD solid state disk ile hızlı veri aktarımı ve güvenli depolama çok kolay! En uygun SSD ürünleri modelleri ve kapasite seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da!
Bu SSD'yi alacağım kısa bir süre beni idare etsin yeter fazla şey yüklemiyorum zaten. İleride hangi Disk'i almalıyım illa 1 TB olmasına gerek yok.
İlk önce SSD alacağım sonra Harddisk
Benim sana önerim bilindik markalardan şaşma. Attığın linkteki ssd'yi hiç kullanmadım fakat Samsung Evo 850-860 modellerini alırsan bir defa satın alman yeterli olacaktır. Bilinmedik marka alırsan muhakkak vadesi Samsung'a göre daha çabuk dolacaktır. Şuanda tecrübe ettiğim kadarıyla en sağlam ssd Samsung'ta.
Bu SSD'yi alacağım kısa bir süre beni idare etsin yeter fazla şey yüklemiyorum zaten. İleride hangi Disk'i almalıyım illa 1 TB olmasına gerek yok.
İlk önce SSD alacağım sonra Harddisk
Hdd için de Western Digital ve Samsung öneririm. 7200 Rpm / 16 Mb / Sata 3-6gb/s olması da ssd ile birlikte bağladığında uyumlu çalışacaktır. Normalde 2 sabit disk bağlamak bilgisayarın performansını düşürür ancak dediğim özellikte alırsan gözle görülemeyecek kadar az bir düşüş olur.