Married Man
Decapat
Çok sağolunÖnemli değil. Şimdiden hayırlı olsun.![]()
Çok sağolunÖnemli değil. Şimdiden hayırlı olsun.![]()
iyi hoş diyorsunuzda hocam ne kadar beklemem gerekiyor sizce peki böyle bir indirim yapmaları için ?Kardeşim mutlaka indirimleri bekle acele etme bana sorarsan.
%18 KDV indirimiyle arkadaşıma almıştım. 3600 lira civarında verdik. 700 lira indirimle aldık yanlış hatırlamıyorsam. İstediğin sistem aşağı yukarı böyle bir şey bir tek anakartı koymayı unuttum oraya fiyat olarak herhalde. Thermaltake güzel bir kasa koydum 300-350 lira arasında bir kasada alabilirsin. Fiyatını bir şekilde ucuzlatırsın.
Okullar yeni kapandı. Yakında olur herhalde. En büyük indirim black friday günü oluyor. En son o gün alırsın o günde çok ucuza alırsın ama o güne kalmaz. Bir ay içerisinde falan olur mutlaka ha keyfin eserse vatanbilgisayar'da akşam saat 10'dan sonra indirimler başlıyor teker teker alabilirsin o gün.iyi hoş diyorsunuzda hocam ne kadar beklemem gerekiyor sizce peki böyle bir indirim yapmaları için ?
V4 bugün gün içinde çıkıyormuşOkullar yeni kapandı. Yakında olur herhalde. En büyük indirim black friday günü oluyor. En son o gün alırsın o günde çok ucuza alırsın ama o güne kalmaz. Bir ay içerisinde falan olur mutlaka ha keyfin eserse vatanbilgisayar'da akşam saat 10'dan sonra indirimler başlıyor teker teker alabilirsin o gün.
anlamadım ?V4 bugün gün içinde çıkıyormuş
pardon hocam yanlış konuda başka birşey paylaşmışım kusura bakmayınanlamadım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.