RX 570 ve R3 2200G düşük performans

OZGUR OKSUZ

Centipat
RX570 ve R3 2200G bir PC aldım, içindekileri W10 ben kendim kurdum. Ayrıyetten sürücüleri ben program sayesinde kurdum. Sonradan yanlış oldugunu anladım ve silip AMD'nin kendi driverlerini yukledim ama nerede yanlış yaptım bilmiyorum. CS:GO'da 90 FPS üzeri alamıyorum. İnternette testlere baktım sistemime göre cok daha az alıyorum. Bir kullanıcı yardım etsin. Boşuna o kadar para verdim hepsi boşa gitmesin aglayacağım yemin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX570 ve R3 2200G bir PC aldım, içindekileri W10 ben kendim kurdum. Ayrıyetten sürücüleri ben program sayesinde kurdum. Sonradan yanlış oldugunu anladım ve silip AMD'nin kendi driverlerini yukledim ama nerede yanlış yaptım bilmiyorum. CS:GO'da 90 FPS üzeri alamıyorum. İnternette testlere baktım sistemime göre cok daha az alıyorum. Bir kullanıcı yardım etsin. Boşuna o kadar para verdim hepsi boşa gitmesin aglayacağım yemin ediyorum.
Önce CS:GO oynarken MSİ afterburner programından CPU kullanımı ve GPU kullanımının ekran fotoğrafını atın. Daha sonra eğer ayarlar düşük de ise en yüksek ayarlara alıp öyle deneyin(onun da ekran fotoğrafını atın). Başka oyunlarda da deneyin.

İlk olarak 90 fps olayı Counter dan kaynaklı olabilir max_fps ayarını kontrol et.İkinci olaraktan yapmanı tavsiye etmiyorum ama Rx570 çok performans artışı sağlaya bileceğin bir kart.Düzgün bir OC işlemi ile fps değerlerini artırabilirsin.

Boşa para vermişsin 2200G zaten hala alınacak bir işlemci değil aynı fiyata ondan kat be kat güçlü 1600 dururken hele.
Arkadaş sistemi almış zaten. Bu saatten sonra boşa para vermişsin demenin ne faydası var. Kaldı ki sorduğu öğrenmek istediği şey başka, sizin dediğiniz şey başka.
OZGUR OKSUZ, sistemi yazabilirseniz burada birçok arkadaş size yardımcı olacaktır.

Hangi akla hizmet revizyonlu r5 1600 varken r3 2200g gibi bir çöpü aldinız onu gectim i3 9100f bile kat be kat daha iyi fiyatını hakediyor en azından.

Arkadaş sistemi almış zaten. Bu saatten sonra boşa para vermişsin demenin ne faydası var. Kaldı ki sorduğu öğrenmek istediği şey başka, sizin dediğiniz şey başka.
OZGUR OKSUZ, sistemi yazabilirseniz burada birçok arkadaş size yardımcı olacaktır.

Aldım dediğine göre yeni almıştır büyük ihtimalle iade etsin kurtulsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı