aRx05 Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #11 Arthurmorgan313 dedi: İşlemci bazlı oyunlarda darboğaz yaşanacağı için ufak droplar olabilir. Gene de Alan Wake 2 hariç bütün oyunları oynatacağını belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler
Arthurmorgan313 dedi: İşlemci bazlı oyunlarda darboğaz yaşanacağı için ufak droplar olabilir. Gene de Alan Wake 2 hariç bütün oyunları oynatacağını belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Şubat 2024 #12 aRx05 dedi: Kaç FPS alırım mesela hiç oynatmaz mı sizce? Anladım o zaman işlemciyi değiştirmek şart gibi. Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... İşlemci için bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Bruz dedi: AAA oyunlarda darboğaza sebep yaratıyor işlemci. Ayrıyeten kartta WattMan kronik arıza mevcut. Genişletmek için tıkla... Kartta WattMan mevcut değil hocam.
aRx05 dedi: Kaç FPS alırım mesela hiç oynatmaz mı sizce? Anladım o zaman işlemciyi değiştirmek şart gibi. Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla... İşlemci için bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Bruz dedi: AAA oyunlarda darboğaza sebep yaratıyor işlemci. Ayrıyeten kartta WattMan kronik arıza mevcut. Genişletmek için tıkla... Kartta WattMan mevcut değil hocam.
aRx05 Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #13 Kaan Diktaş dedi: Hocam yükleyip görmeniz lazım net bir şey diyemeyiz fakat işlemci yetersiz kalır. Genişletmek için tıkla... GTA 5 malum 117GB olduğu için önce bir buraya sormak istedim de denemek şart haklısın bi indireyim Kaan Diktaş dedi: İşlemci için bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Kartta WattMan mevcut değil hocam. Genişletmek için tıkla... şuanda bütçem pek yok olduğunda işlemci için konu açıcam teşekkürler
Kaan Diktaş dedi: Hocam yükleyip görmeniz lazım net bir şey diyemeyiz fakat işlemci yetersiz kalır. Genişletmek için tıkla... GTA 5 malum 117GB olduğu için önce bir buraya sormak istedim de denemek şart haklısın bi indireyim Kaan Diktaş dedi: İşlemci için bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Kartta WattMan mevcut değil hocam. Genişletmek için tıkla... şuanda bütçem pek yok olduğunda işlemci için konu açıcam teşekkürler
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Şubat 2024 #14 aRx05 dedi: GTA 5 malum 117GB olduğu için önce bir buraya sormak istedim de denemek şart haklısın bir indireyim Şu anda bütçem pek yok olduğunda işlemci için konu açacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi günler.
aRx05 dedi: GTA 5 malum 117GB olduğu için önce bir buraya sormak istedim de denemek şart haklısın bir indireyim Şu anda bütçem pek yok olduğunda işlemci için konu açacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi günler.
aRx05 Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #15 Kaan Diktaş dedi: Tamamdır hocam iyi günler. Genişletmek için tıkla... iyi günler
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #16 aRx05 dedi: GTA 5 malum 117GB olduğu için önce bir buraya sormak istedim de denemek şart haklısın bir indireyim Şu anda bütçem pek yok olduğunda işlemci için konu açacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 oynatır eğer orijinal yoksa repack ile 30 GB indirin.
aRx05 dedi: GTA 5 malum 117GB olduğu için önce bir buraya sormak istedim de denemek şart haklısın bir indireyim Şu anda bütçem pek yok olduğunda işlemci için konu açacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 oynatır eğer orijinal yoksa repack ile 30 GB indirin.
aRx05 Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #17 pathkullancısı3818 dedi: Hocam GTA 5 oynatır eğer orijinal yoksa repack ile 30 GB indirin. Genişletmek için tıkla... orjinal var o sıkıntı değil gta 5 rahat açar ama FiveM oynatır mı ondan pek emin olamadım işlemci yetersiz kalıyormuş
pathkullancısı3818 dedi: Hocam GTA 5 oynatır eğer orijinal yoksa repack ile 30 GB indirin. Genişletmek için tıkla... orjinal var o sıkıntı değil gta 5 rahat açar ama FiveM oynatır mı ondan pek emin olamadım işlemci yetersiz kalıyormuş
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #18 aRx05 dedi: Orijinal var o sıkıntı değil GTA 5 rahat açar ama FiveM oynatır mı ondan pek emin olamadım işlemci yetersiz kalıyormuş Genişletmek için tıkla... Hocam düşük kişili ve grafik olmayan sunuculara girin.
aRx05 dedi: Orijinal var o sıkıntı değil GTA 5 rahat açar ama FiveM oynatır mı ondan pek emin olamadım işlemci yetersiz kalıyormuş Genişletmek için tıkla... Hocam düşük kişili ve grafik olmayan sunuculara girin.
muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 14 Şubat 2024 #19 aRx05 dedi: Merhaba, RX 570 R3 2200G 16 GB RAM'lı bir sistemim var hangi oyunları oynayabilirim Witcher 3, Rainbow Six: Siege ve GTA 5 FiveM de kasma yapar mı? Genişletmek için tıkla... R5 5500 al.
aRx05 dedi: Merhaba, RX 570 R3 2200G 16 GB RAM'lı bir sistemim var hangi oyunları oynayabilirim Witcher 3, Rainbow Six: Siege ve GTA 5 FiveM de kasma yapar mı? Genişletmek için tıkla... R5 5500 al.
UranusWASTAKEN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 829 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #20 Birçok kisinin dedigi gibi darbogaz olur bazi oyunlarda hissedebileceginiz kadar bazi oyunlarda da gozle fazla gorulmeyecek kadar olabilecegini dusunuyorum.
Birçok kisinin dedigi gibi darbogaz olur bazi oyunlarda hissedebileceginiz kadar bazi oyunlarda da gozle fazla gorulmeyecek kadar olabilecegini dusunuyorum.