RX 570 ve R3 2200G sistem 900p'de Darboğaz Oluyor

şahsi

Kilopat
1600x900 monitörüm var ve şimdiye kadar Watch Dogs 2 - AC Unity ve Far Cry 4 de bir türlü GPU kullanımını sabit bir şekilde %99-100'de kullanamadım. Sürekli dalganıyor. Sadece GTA 5'de bir sorun çıkarmadı tam verim alabildim. İşlemci kullanımı sürekli %90-99 değil ama düşük de değil. Sizce sorun çözünürlükte mi? İşlemcinin darboğaz yapmasında mı yoksa ekran kartında mı? Tam sistem özelliklerim;
  • -R3 2200G
  • -RX 570
  • -Corsair Vengeance 8GB 3000MHz
  • -MSI Pro M.2 b450
  • -860 Evo 250 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P'de bu derece sıkıntı olmaz. Düşük çözünürlük sebebiyle işlemci darboğaza giriyor büyük ihtimalle. Ekran kartı dalgalı olduğu durumda işlemciyi gözle.

İşlemci kullanımı neden sürekli %100 olsun ? GTA 5 gibi 4 senelik bir oyunda ?

Darboğaz vs jargonlarla Youtube kanallarına, kısır ve en önemlisi de sığ içerik sağlarlarken yeni neslin de kafalarını karıştırdılar...

Çok özledim 2000 lerin başı 90'ların sonunu teknoloji dünyasında...

Çözünürlükten kaynaklı bir problem olabilir, kullandığınız PSU nedir eceba?
İşlemci kullanımı neden sürekli %100 olsun ? GTA 5 gibi 4 senelik bir oyunda ?

Darboğaz vs jargonlarla Youtube kanallarına, kısır ve en önemlisi de sığ içerik sağlarlarken yeni neslin de kafalarını karıştırdılar...

Çok özledim 2000 lerin başı 90'ların sonunu teknoloji dünyasında...

4 Senelik bir oyunun özelliklerinden haberiniz yok galiba veya grafiklerinden. 85GB bir oyundan bahsediyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı