RX 570 ve R3 3200G darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan Vyruq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 505

Vyruq

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 2700x , RX 570 8 GB , 32 GB RAM 3533 MHZ , Aero White 650w 80+ PSU
Arkadaşlar selam. 1050 Ti Ryzen 3 3200G 32 GB RAM'lik sistem kullanıyorum. RX 570 ekran kartına geçeceğim bu darboğaz yapar mı? PSU 650W 80+.

Hocam şu anda bahsettiğiniz sistemi kullanıyorum ısınma da olsun veya oyunlarda olsun hiçbir sorun yaşamıyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hocam şu anda bahsettiğiniz sistemi kullanıyorum ısınma da olsun veya oyunlarda olsun hiçbir sorun yaşamıyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Valorantta kaç fps alıyorsunuz rdr2 high ayarlarda kaç fps alıyorsunuz bir darboğaz sorunu yaşıyormusunuz?

Bende i3 9100F var o bile sınırda gibi darboğaz yapmıyor ama bir 580 olsa yapacak.
bazıları yapıyor diyor bazıları yapmıyor diyor 2 tarafta kaldım

Valorant'ta kaç FPS alıyorsunuz RDR2 high ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz bir darboğaz sorunu yaşıyor musunuz?

Hocam Valorant'ta deneme şansım olmadı CS:GO'da Dust 2 de 250-300 FPS alıyorum rekabetçi oyunlarında ki performansi çok iyi o konuda içinizde kuşku olmasın RDR 2 de maalesef deneyemedim BF1 yüksek ayarlar 90-100 FPS ETS 2 yüksek ayarlar 120 FPS aklıma gelenler bunlar.

Sıcaklık olarak işlemcim maks 65 ekran kartım maks 69-70 derece oluyordu.

Bu arada alacağınız RX 570 Hangi markanın olacaktı?

Hocam Valorant'ta deneme şansım olmadı CS:GO'da Dust 2 de 250-300 FPS alıyorum rekabetçi oyunlarında ki performansi çok iyi o konuda içinizde kuşku olmasın RDR 2 de maalesef deneyemedim BF1 yüksek ayarlar 90-100 FPS ETS 2 yüksek ayarlar 120 FPS aklıma gelenler bunlar.
Anladım ki darboğaz sorunu yaşamıyorsunuz 1650'den güçlü bir kart olduğu için zaten birazcık şüphelendim

Sıcaklık olarak işlemcim maks 65 ekran kartım maks 69-70 derece oluyordu.

Bu arada alacağınız RX 570 Hangi markanın olacaktı?
Aklımda değil ama yanlış hatırlamıyorusam sapphire 8 gblık bir modeli 1650 den güçlü ve daha ucuz olduğu için satın aldım

Çok iyi yapmışsınız hocam hayırlı olsun. Ben de aynı mantık düşünerek almıştım. 1650'den daha performanslı bir kart çok memnunum. Sizin de o sistemde memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı