RX 570 ve R5 1600 için 550W PSU yeterli mi?

319179

Hectopat
Dostlar kapanma problemi yaşıyorum yetersiz PSU olduğu kanaatindeyim. Birleşenler alttaki gibi Kapanmanın sebebi PSU olabilir mi?

1 X MSI Radeon RX570 ARMOR OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
1 X GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
2 X ADATA 240GB SU630 3D NAND Sata3 2.5 SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
1 X AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci - tray
1 X XPG 8GB Gammix D10 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 X CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa (4 fan 3ü ledi)

Nasıl bir kapanma bu resetleniyor mu, siyah ekran vs? Normalde o PSU rahatlıkla sisteminizi besler.

Rahatlıkla yeterli. Kapanma derken tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?

Diğer taktığımız kulaklık mouse kalavye (RPG LED'li) her şeyi ciddiye alıyorsunuz umuyorum. Şöyle bir kapanma yaşıyorum yaklaşık 8 ay önce aldığım bir bilgisayar bu ve aldığımda beri aynı sorunu yaşıyorum çözebilen olmadı. Oyundayım bir anda görüntü tek renk oluyor ses takılıp gidiyor ve kasa kapanmıyor görüntü gidiyor fanlar dönmeye devam etmekte. Beklediğim zaman bir resetleme söz konusu olmuyor kasayı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Ya da diyelim oyunu oynadım ve kapanmadı bu sefer oyunu kapattıktan 1 2 dk sonra kapanıyor. Bir kere kapanmaya başlarsa her açıp oyuna girişimde kapanıyor. Konumu gezmez ve üstünde durursanız çok mutlu olacağım çünkü daha önce bir konu daha açtım alta bırakacağım bir sonuç alamadım. Dediğim gibi yaklaşık 8 ay oldu ve bilgisayarın kapanmasının günde 4 5 kere olduğunu düşünürsek kaç kere kapanmıştır siz düşünün hiçbir parçamda o kadar kapanmaya rağmen bir şey olamadı en azından gözle görülebilir bir şey olmadı. Garantiye göndermek için covid-19 virüsünden dolayı kapattıkları teknik desteğin açılması gerekiyor. Neden şu ana kadar göndermedin nasıl idare ettin diyenler olacak bir şekilde yaptım oyun oynadım Web üzerinde dolandım. En azından sorunun nerede olduğunu çözebilirsek fazlasıyla yararınız olacak şimdiden eyvallah!

Daha önce oluşturmuş olduğum konu: R5 1600 ve RX570 darboğaz mı yapıyor? - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı