RX 570 ve R5 2400G Windows 11 için uyumlu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xsesaeary

Hectopat
Daha fazla  
RX 570 AMD Ryzen 5 2400G ile Windows 11'e geçebilir miyim sizce?

dsadsadasda.PNG

Sanırsam geçemiyorum.

Geçersiniz hocam. Yapmanız gereken şey Windows 11 ISO dosyası indirmek ve Rufus ile flash belleğe yazdırmak. Yazdırma işlemine başlamadan önce "no TPM no CPU" seçeneğini seçmek. Daha sonra dilerseniz temiz kurulum ile, dilerseniz de flash belleğin içerisindeki setup.exe ile yükselterek geçebilirsiniz.

Geçersiniz hocam. Yapmanız gereken şey Windows 11 ISO dosyası indirmek ve Rufus ile flash belleğe yazdırmak. Yazdırma işlemine başlamadan önce "no TPM no CPU" seçeneğini seçmek. Daha sonra dilerseniz temiz kurulum ile, dilerseniz de flash belleğin içerisindeki setup.exe ile yükselterek geçebilirsiniz.
Bu işlem bu kadar kolay mı cidden saygıdeğer üstadım? 🌹

Bu işlem bu kadar kolay mı cidden saygıdeğer üstadım? 🌹

Tabii ki. Rufus Windows 11 desteklenmeyen sistemler için çok büyük bir kolaylık sunuyor. 🥀

Tabii ki. Rufus Windows 11 desteklenmeyen sistemler için çok büyük bir kolaylık sunuyor. 🥀

Hocam, bu tuttuğunuz ışık vesilesi ile bir çok kişiye faydalı bir patika çizdiğinizin altını çizmekten kıvanç duyarım. 🌹

Sayenizde ben gibi bir çok insanı bilgilendirmiş oldunuz.
Başta konu sahibi olmak üzere bir çok okuyan kişi sizin sayenizde Windows 11 kurup siz değerli hocamıza dua edeceklerdir eminim. 🙏🏼

Saygılarımla. 🙌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı