RX 570 ve R5 2600 sistem toplama

HzMessi

Centipat
RX 570 ve Ryzen 5 2600 sistem toplamayı düşünüyorum. Monitörüm 900P 60Hz, yani 60 FPS alabilmem benim için yeterli. Geçici olarak işimi görür mü? İstediğim her oyunu Ultra ayarlar olmasa bile oynayıp yayın yapabilir miyim? Triple A oyunlar oynamayacağım, daha çok Sea of Thief ve Deceit tarzı oyunlar oynayacağım.

Kasa olarak sharkoon rgb flow seçebilirsin.

RX570 ve 2600 ikilisi çoğu oyunu 1080p 60 fps oynatır çoğu oyunu da 60 fps yayın yaparsın. Ama bazı oyunlarda ayarları düşürmen gerekebilir

2600 yerine R5 1600 af alman en iyisi olur. Anakart olarak Gigabyte b450m s2h öneririm. Kasayı corsair spec 05 alabilrisin. Eğer bütçe yeterse corsair spec delta almalısın.
İşlemciyi düşürmeyi düşünmüyorum çünkü zaten ekran kartını düşürdüm. Normalde düşürmek istemiyordum ama mic falan da lazım olduğundan dolayı düşürmek zorundayım. Sonradan yükseltme yapacağım.

En yapılmaması gereken işlemi yapmışsınız. Ekran kartı asla düşürülmemeli. Sadece işlemci darboğaz yapmayacak şekilde düşürülmesi. Ekran kartı ile çok daha iyi performans alırsın. Işlemciyi düşür ekran kartına ver. Bütçe nedir?

işlemci+ekran kartı 2.2-2.3K falan ama işlemciyi düşürmeyi düşünmüyorum çünkü sadece oyun oynayan falan birisi değilim hatta az oyun oynayan birisiyim benim için işlemci daha önemli

İşlemciyi Ryzen 5 1600 AF yapın. Düşürmüş olmazsınız. Ryzen 5 1600 AF zaten Ryzen 5 2600X ile aynı performansı veriyor ve yaklaşık 200TL daha ucuz. Ekran kartı RX 570 kalsın gayet iyi. Anakartı A320 alma sakın B450 öneririm. SSD olarak James Donkey ve Adata'dan uzak dur. Kasa olarak Corsair, Cooler Master, MSI'dan şaşma derim. PSU olarak harici alacaksan FSP önerim. Bu dönemde Ryzen 5 2600 almak aşırı saçma 630TL'ye Ryzen 5 2600X ayarında işlemci varken .

Az önce İncehesap'tan baktım indirimli haliyle 740 TL.

Az önce İncehesap'tan baktım indirimli haliyle 740 TL.

Son zamanlarda İncehesap'tan alışveriş yapıp sorun yaşayanlar oldu. Orası bana pek sıcak gelmiyor. Ben de bu satıcıdan alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…