Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #11 Silinen üye dedi: PSU biraz eskimiş gibi, yenisini almak iyi olucaktır. Genişletmek için tıkla... Anakarta bir hasar verir mi hocam sizce?
Silinen üye dedi: PSU biraz eskimiş gibi, yenisini almak iyi olucaktır. Genişletmek için tıkla... Anakarta bir hasar verir mi hocam sizce?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 14 Nisan 2020 #12 Vesselam13 dedi: Anakarta bir hasar verir mi hocam sizce? Genişletmek için tıkla... Vermez, fakat ben olsam ne olur ne olmaz diyerek değiştirirdim.
Vesselam13 dedi: Anakarta bir hasar verir mi hocam sizce? Genişletmek için tıkla... Vermez, fakat ben olsam ne olur ne olmaz diyerek değiştirirdim.
Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #13 Silinen üye dedi: Vermez, fakat ben olsam ne olur ne olmaz diyerek değiştirirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
Silinen üye dedi: Vermez, fakat ben olsam ne olur ne olmaz diyerek değiştirirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.