Merhaba. Ben birkaç hafta içinde RX 570 4 GB ekran kartını alacağım, bilmeyenler için ürünün 4 GB modellerinin güç girişleri 8 pin istiyor.
Benim ekran kartımı aldığımda olacak olan sistemim şudur;
RX 570 4 GB ekran kartı.
Ryzen 3 1200 işlemci.
A320M-K anakart.
8 GB DDR4 2400MHz RAM.
320 GB 7200RPM HDD.
Kasada LED ya da fan yok.
400W Everest PSU.
Yeni bir PSU alacağım sebebini zaten eski güç kaynağımdan anlamışsınızdır. Zaten sistem böyle kalmayacak ileriki zamanlarda RAM, SSD, işlemci gibi şeyleri değiştireceğim. Bunlara rahat yetmesi için en az 500W bir PSU arayışına çıktım ve birkaç şey araştırdıktan sonra şunları buldum.
Bu kişi bir toptancıymış, bilgisayar toplayıp satan bir abimden öğrendim. O yüzden fiyatları gerektiğince uygun. Bu ürün 600W 300TL.
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Bu da zaten kesinlikle güvenebileceğim Vatan PC'den bir PSU. Bu ürün 500W 315TL.
RAMPAGE RMP-500-80P Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,RMP-500-80P en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şimdi şunu düşünüyorum. İkisi de aynı marka, aralarında fiyat farkı yok sayılır. Hangisini almamı tavsiye edersiniz ya da başka tavsiyeleriniz var mıdır?
(Not: İlk üründeki toptancıyı ben tanımıyorum, garantisi var mıdır, yok mudur tam bilmiyorum. Ama kendisinin bir dükkanı olduğunu ve oradan başka PC toplayıp satan kişilere ya da cadde dükkanı tarzı yerlere ürün verdiğini söylediler.)