RX 570 ve Ryzen 3 1200 PUBG yüksek CPU kullanımı sorunu

Tamam hemen çekip atıcam
Yukardaki sayılar oynamıyor hiç normal mi şuan sıcaklıklar ? Görev yöneticisinde böyle.
Oyundayken bakacaksınız.
Oyun içi böyle sayılar oynamıyor hiç , görev yöneticisinde de böyle.

Dosya Ekleri

• 2020.02.16-20.22.png
    596,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 2020.02.16-20.23_1.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 2020.02.16-20.22.png
    596,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 2020.02.16-20.23_1.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
İşlemciniz %70 kullanılıyor ve değerlerde bir sıkıntı yok. Windows un göstergesi her zaman doğru olmuyor bazen ufak işlerde bile hemen %99 yapıyor.
Sıcaklık değerleriniz gayet iyi bir sıkıntı yok sistemde.

Valla çok doğru dedin ustad cpu kullanan programları kapattığım zaman bile %99 kullanıyordu diyodum alla alla acaba kasanın önünde fan yok diyemi böyle diyodum içimi rahatlattınız arkada tek 1 tane RGBLİ fan var o yetiyor galiba hava akışına önüne 3 tane takılıyor ama sonra takarım işlemci sıcaklamıyor o zaman %70 kullanıyorsa o %99 cpu kullanımı sıkıntı çıkarmaz dimi ? Pubg çok düşük ayarlarda oynuyorum hemen girer girmez cpu %99 oluyor o yandanda sıcaklık değeri iyiyse sıkıntı çıkarmaz inşAllah sizin dediğiniz gibi

Son düzenleme:
Hayır sıkıntı çıkarmaz hem sıcaklık hem performans olarak sistemin gayet iyi durumda.

Programdan kaynaklı arada bir çıkıp yükseliyor o gpu kullanım değeri eğer ayarlar yüksekse iyi durumda.
Ayarları yüksek yapmıştım o resmi çekerken acaba cpu düşücekmi diye düşmedi very low yaptım yeniden hepsi çok düşükte ayarlarımın PUBG de. daha akıcı oluyor FPS açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…